Cum arată celula din penitenciarul în care Gigi Becali şi-ar putea petrece următorii doi ani - VIDEO

Penitenciarul Jilava va fi noua casa a lui Gigi Becali. Acolo va ajunge finantatorul Stelei dacă nu reuşeşte să amane încarcerarea, aşa cum au cerut vineri avocaţii săi.

2363 afișări
Imaginea articolului Cum arată celula din penitenciarul în care Gigi Becali şi-ar putea petrece următorii doi ani - VIDEO

Gigi Becali (Imagine: razvan Chirita/Mediafax Foto)

Totusi, daca are noroc, Becali poate primi 3 luni de libertate, ca să-şi pună la punct afacerile. Apoi se va întoarce la închisoare, dar nu la Rahova, ci la Jilava.

Gigi Becali îşi va petrece urmatorii doi ani din viaţă la Jilava. Acum, penitenciarul este supraaglomerat. Sunt camere şi cu 30 de paturi, suprapuse câte trei, aşa că detinutii stau foarte inghesuiţi. Totusi, camerele pe care le-am vizitat erau proaspat vopsite, parcă pregatite pentru deţinutul care urmeaza să vină.

Saltelele paturilor sunt tari, iar Gigi Becali nu va avea posibilitatea sa isi aduca din afara una noua. Nici pernele nu sunt tocmai confortabile.

Nu toate celulele au grupuri sanitare proprii.

Dacă Gigi Becali va avea norocul sa stea intr-o camera dotata cu baie, s-ar putea sa nu poata sa faca dus atunci cand vrea, pentru ca un mit spune ca apa calda curge aici 10 minute pe zi.

Citeşte în continuare materialul despre "noua casa a lui Gigi Becali" pe stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici