Cum arată legea salarizării - varianta discutată în şedinţa coaliţiei

După o şedinţă de trei ore, liderii Coaliţiei au trasat axele salariale pentru bugetari pentru anul 2011. Sunt veşti bune, având în vedere că aceştia, în mod unitar, îşi vor recupera 15% din cei 25% pierduţi în cursul acestei veri. Mai mult, cei care au venituri sub 1.000 de RON vor beneficia de o atenţie specială din partea Guvernului pentru a trece peste această periodă dificilă.

22 afișări
Imaginea articolului Cum arată legea salarizării - varianta discutată în şedinţa coaliţiei

Cum arată legea salarizării - varianta discutată în şedinţa coaliţiei (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Toată lumea vrea să facă două lucruri: să majorăm veniturile pe care le au bugetarii şi pe cei care au venituri sub 1.000 de RON să-i ajutăm într-un fel să treacă peste această perioadă dificilă, pentru că o majorare cu 25%- cât ar însemna revenirea- pe veniturile pe care are statul astăzi este imposibil. Şi-atuncea majorarea pe care am încercat să o forţăm cu o doză destul de mare de risc după părerea mea ar fi de 15% unitar", a declarat, pentru Gândul, liderul minorităţilor naţionale din Parlament, Varujan Pambuccian.

Citeşte mai multe despre cum arată legea salarizării pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici