GALERIE FOTO  Cum arată vila din Italia a „oligarhului putinian” Valentina Matvienko, femeia care a semnat actul de război împotriva Ucrainei

Potrivit Fundaţiei Navalny, preşedintele camerei superioare a Parlamentului rus şi fiul ei, Serghej, au cumpărat o bucată de vis din coasta Adriaticii, răsfăţaţi şi protejaţi fiiind de sistemul italian: 26 de hectare de teren şi 650 de metri de coastă disponibile, la 50 de metri de un far NATO.

15241 afișări
Imaginea articolului Cum arată vila din Italia a „oligarhului putinian” Valentina Matvienko, femeia care a semnat actul de război împotriva Ucrainei

O proprietate extraordinară pe coasta Pesaro, întinsă pe 26 de hectare de teren, cu 650 de metri de coasta disponibili, o locaţie total privatizată, cu o vilă de 774 de metri pătrati.

Poate un funcţionar public, deşi preşedinte al Consiliului Federaţiei Ruse (camera superioară a Parlamentului de la Moscova) să-şi permită vreodată aşa ceva, s-a întrebat opoziţia.

Întrebarea vine în urma unei anchete pe care a început-o echipa disidentului Alexey Navalny şi a fost fost formulată de Maria Pevcikh, şefa investigaţiilor „Fundaţiei Anticorupţie”, fundaţie creată de omul otrăvit de FSB în Siberia, aflat în preznet în închisoare pentru acuzaţii despre care Occidentul spune că sunt inventate.

„Vila M” de pe coasta Pesaro este, conform echipei Navalny, atribuită Valentinei Matvienko, preşedintele Camerei superioare a Rusiei (sancţionat în Europa, dar nu şi în Italia). Este persoana care a semnat, formal, actul de război al lui Putin împotriva Ucrainei, fiind pe lista persoanelor sancţionate de ţările vestice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici