Cum au reuşit mai multe pisici să dărâme o bucată din tavanul Spitalului din Constanţa

Mai multe pisici au dărâmat o bucată din tavanul secţiei de Radiologie a Spitalului Judeţean Constanţa, după ce animalele au reuşit să se infiltreze în plafonul fals.

1235 afișări
Imaginea articolului Cum au reuşit mai multe pisici să dărâme o bucată din tavanul Spitalului din Constanţa

Cum au reuşit mai multe pisici să dărâme o bucată din tavanul Spitalului din Constanţa

Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa, în secţia de Radiologie se lucrează la sistemul de ventilaţie, iar mai multe bucăţi de tavan au fost îndepărtate. Astfel, pisicile au reuşit să se infiltreze în plafonul fals şi, sub greutatea lor, s-au dărâmat şi alte părţi ale tavanului. În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit, însă reprezentanţii spitalului au demarat o anchetă.

„Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoştinţă că s-a ajuns la această situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de venţilaţie din imediata apropiere a locaţiei în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situaţia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firma specializată pentru a îndepărta animalele, în condiţii de siguranţă, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen", au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa.

În acest caz a reacţionat şi prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, care a transmis că „incapacitatea autorităţilor locale/judeţene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative”.

„Am luat legătura cu conducerea Spitalului Judeţean şi am aflat faptul că acest incident a avut loc pe un culoar ce duce spre zona de Radiologie. Am primit asigurări că nici o persoană nu a avut de suferit. De altfel, nicio persoană nu s-a prezentat la UPU pentru a solicita îngrijiri medicale în urma acestui eveniment. Din punctul meu de vedere, incapacitatea autorităţilor locale/judeţene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative. În cazul unei unităţi medicale, veche de aproximativ 50 de ani, consider că astfel de evenimente se pot evita doar prin realizarea unor investiţii considerabile in reabilitarea completă a Spitalului Judeţean", a transmis prefectul Constanţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici