Cum faci economie cu 20% la întreţinere

Oricine va putea afla de pe Internet cât consumă fiecare aparat din casă şi cât are de plată pentru energia consumată. În plus, îşi poate programa electrocasnicele să funcţioneze atunci când curentul este mai ieftin.

174 afișări
Imaginea articolului Cum faci economie cu 20% la întreţinere

Cum faci economie cu 20% la întreţinere (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

An de an, în apropierea iernii, românii citesc cu groază facturile. Soluţia pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple? Contoarele inteligente.

Citeşte mai multe despre cum poţi face economie cu 20% la întreţinere pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici