Cafeaua, înainte de toate! Cum integrează bucureştenii votul în programul zilei de duminică

  • Cei mai mulţi smarţi şi-au programat votul după cafeaua pe care au luat-o la prânz
  • Bucureştenii vor mai multe piste pentru biciclete şi un oraş mai curat
  • Unii bucureşteni au lăsat votul pentru după shopping
197 afișări
Imaginea articolului Cafeaua, înainte de toate! Cum integrează bucureştenii votul în programul zilei de duminică

Gabriela s-a trezit la primă oră astăzi şi a mers la vot. Chiar dacă era duminică şi era liberă, ea a preferat să voteze şi apoi să meargă la shopping. Cei mai mulţi dintre bucureşteni au preferat să meargă prima data la cumpărături sau să doarmă mai mult, să îşi bea cafeaua pe Calea Victoriei şi abia apoi să se îndrepte spre secţiile de votare.

„Să ne aducă într-un stadiu de normalitate, exact ce am zis şi mai devreme, pentru că suntem în anul 2020 şi tot în jurul nostru arată de parcă am fi cu cel puţin 100 de ani în urmă”, spune Gabriela. „Am şi votat deja şi am ajuns şi la muncă”, povesteşte şi Rareş.

Alţii nu au apucat să treacă pragul secţiilor de votare. „Încă nu am mers, urmează. Cu siguranţă după cafea o să votez, înainte de cafea poate nu iau o decizie înţeleaptă. Pentru piste de biciclişti, pentru un oraş mai curat.” Şi Ioana aşteaptă să-şi bea cafeaua „Cred că după cafea. M-am trezit târziu, de asta.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici