Cum îţi poţi configura chiar tu PC-ul cu un buget de 1.600 de lei!

Nu ai prea mulţi bani la dispoziţie şi îţi trebuie un computer nou. Ce poţi face cu maximum 1.600 de lei? Ai putea să cumperi un sistem gata asamblat dar, mai întotdeauna, acestea costă mai mult decât dacă ai cumpăra fiecare piesă în parte. Cea mai bună soluţie este să îţi alegi singur componentele şi să îţi realizezi astfel cea mai buna configuraţie posibilă. Specialiştii, consultaţi de incont.ro, îţi recomandă două sisteme, unul bazat pe procesor Intel şi unul pe AMD.

84 afișări
Imaginea articolului Cum îţi poţi configura chiar tu PC-ul cu un buget de 1.600 de lei!

Cum îţi poţi configura chiar tu PC-ul cu un buget de 1.600 de lei! (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Experitii consultaţi menţionează că au lăsat deoparte placa video integrată (onboard) pentru că la sisteme cu un asemenea preţ nu vei putea juca niciodată cele mai noi jocuri video şi nici nu vei putea avea pretenţia să rulezi în condiţii optime conţinut HD.
De asemenea, fiind vorba despre sisteme excelente pentru navigarea pe internet, au fost incluse camere web cu performanţe medii.

Citeşte mai multe despre configurarea pc-ului pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici