Cum mai poţi primi ajutor la încălzire în această iarnă?

Vrei ajutor la încălzire? Ar trebui să ştii în primul rând că în acest an condiţiile de aprobare sunt mult mai dure decât în anii trecuţi ăi trebuie să te interesezi de termenul până la care poţi să depui cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pentru sezonul rece 1 noiembrie 2010—31 martie 2011 pentru că acesta variază! De exemplu, în Pitesti, ai termen până la 12 noiembrie să depui cererea, în timp ce în Bucuresti, în sectorul 6, poţi să depui actele până la sfârşitul sezonului rece!

558 afișări
Imaginea articolului Cum mai poţi primi ajutor la încălzire în această iarnă?

Cum mai poţi primi ajutor la încălzire în această iarnă? (Imagine: Mediafax Foto)

Bineînţeles că în cazul în care depui cererea spre finalul sezonului, vei primi ajutor pentru incalzire începând doar cu luna depunerii cererii.

Care sunt condiţiile? În primul rand, primeşti ajutor dacă veniturile din luna anterioara depunerii cererii au fost sub 615 lei pe membru de familie şi dacă ai în proprietate cât mai puţine bunuri mobile sau imobile!

Astfel, la stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile nete realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii, inclusiv cele care provin din drepturi de asigurări sociale de stat, asigurări de şomaj, obligaţii legale de întreţinere, indemnizaţii, alocaţii şi ajutoare cu caracter permanent şi alte creanţe legale, cu excepţia burselor de studiu şi a burselor sociale, precum şi a burselor «Bani de liceu».

Citeşte mai multe despre cum poţi obţine ajutor la încălzire în această iarnă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici