Cum poţi să participi la o licitaţie la executare silită?

Casele, maşinile, terenurile, bunurile necesare ca să poţi să începi o afacere sunt acum şi "la ofertă" la executări silite! Trebuie doar să te interesezi din timp şi să te duci la licitaţie! Dacă unele bunuri au preţuri interesante deja de la prima licitaţie, altele se vând mai greu, iar la a doua sau a treia licitaţie poţi să-l iei la un super-preţ!

1066 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să participi la o licitaţie la executare silită?

Cum poţi să participi la o licitaţie la executare silită?

De regulă, tot ce se poate cumpăra prin credit, bunuri ale caror rate nu au mai fost plătite sau bunuri care sunt executate de Fisc, pentru că proprietarul nu şi-a achitat dările către stat. Dar asta este un caz separat! Acum, vorbim despre licitaţiile organizate de bănci!
Orice licitaţie de executare silită are un preţ de începere, care este, de regulă, preţul la care bunul a fost evaluat.
Dacă nu se vinde, la noua licitaţie, preţul de pornire va cobori la 75% din cel la care a fost evaluat şi tot aşa.

In cazul unei case, potrivit executari.com, executorul judecătoresc împreună cu părţile - solicitând părerea unui expert - vor stabili preţul de vânzare al imobilului la valoarea de circulaţie.

Citeşte mai multe despre cum poţi să participi la o licitaţie la executare silită pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici