Cum poţi să-ţi cumperi cele mai ieftine bilete de avion sau vacanţe

Ca să ai acces la cele mai ieftine bilete pentru vacanţă sau la cele mai ieftine oferte de vacanţă este nevoie doar să fii cât mai bine informat înainte să începi "tratativele pentru angajarea de fonduri". Iată de unde trebuie să-ţi iei informaţiile şi unde poţi găsi chilipirurile în materie de vacanţe, în afara, bineînţeles, a site-urilor de profil "last minute"!

181 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să-ţi cumperi cele mai ieftine bilete de avion sau vacanţe

Cum poţi să-ţi cumperi cele mai ieftine bilete de avion sau vacanţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Top ponturi:

1. Căutarea celei mai ieftine vacanţe se face ca la carte. Asta înseamnă că nu trebuie să excluzi motoarele de căutare precum Kayak, dar şi DoHop sau SkyScanner. Dar să nu uităm şi de esky.ro sau de momondo.com! Asta ca măcar să îţi faci o idee cam cât sunt tarifele!

2. Nu ezita să îţi fracţionezi zborul, dacă este unul mai lung, şi să încerci ca din ofertele companiilor low-cost să "întregeşti" cursa spre destinaţia favorită, fie că ea se cheamă Maroc sau Thailanda.
Poţi avea supriza extrem de plăcuta ca un zbor care iniţial costa 400 de euro să te coste în final maximum 150 de euro.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine bilete de avion sau vacanţe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici