Cum s-au înghesuit peste 10.000 de români pe 300 de joburi. Cine face angajări în România

În ciuda crizei, unele companii investesc în continuare în România. După ce a angajat 250 de persoane, Procter&Gamble va mai recruta încă 50 pentru noua fabrică de la Urlaţi. Şi francezii de la Automobile Dacia îşi măresc echipa.

27 afișări
Imaginea articolului Cum s-au înghesuit peste 10.000 de români pe 300 de joburi. Cine face angajări în România

Cum s-au înghesuit peste 10.000 de români pe 300 de joburi. Cine face angajări în România (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Dorinţa românilor de a-şi găsi un loc de muncă bun este la cote maxime. Peste 10.000 de persoane şi-au depus CV-ul în speranţa că vor fi angajate la fabrica de şampoane şi produse de îngrijire a Procter & Gamble (P&G) de la Urlaţi, din judeţul Prahova, după cum au declarat pentru Gândul oficialii companiei.

Asta înseamnă că, în medie, câte 33 de oameni au concurat pe fiecare din posturile puse la bătaie, de electricieni, mecanici, chimişti şi cu experienţă în domeniul automatizării. "Inaugurarea oficială va avea loc pe 29 septembrie, însă cea mai mare parte a echipei este deja formată, pentru că 250 de persoane deja lucrează aici, primii încă din primăvara anului trecut", ne-au declarat reprezentanţii P&G. "Până acum, am primit peste 10.000 de CV-uri. Toate persoanele selectate în faza iniţială de recrutare au dat un test de competenţe generale, după care a urmat o serie de trei interviuri", au precizat ei.

Citeşte mai multe despre cum s-au înghesuit peste 10.000 de români pe 300 de joburi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici