Cum să ai o vacanţă de vis la hoteluri de patru şi cinci stele din Europa cu reducere de până la 80%

Cauţi o vacanţă perfectă? Ce ai spune despre un sejur la patru sau chiar la cinci stele la preţul unuia de trei stele? Maxim! Cât de tentant sună? Ştii cum să pui mâna pe o ofertă de cazare de vis cu o reducere de până la 80%? Ai auzit de "outleturile de vacanţe"? Dacă nu, este cazul să afli!

38 afișări
Imaginea articolului Cum să ai o vacanţă de vis la hoteluri de patru şi cinci stele din Europa cu reducere de până la 80%

Cum să ai o vacanţă de vis la hoteluri de patru şi cinci stele din Europa cu reducere de până la 80% (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ce ai de făcut? Nimic mai simplu: te duci într-un outlet de vacanţe şi îţi cumperi de acolo un sejur de vis la reducere cu până la 80%, beneficiind de un "deal"!

Să luăm un prim exemplu: o vacanţă la Lugano în Elveţia la patru stele. Are o reducere de 77% şi preţul pentru o noapte de cazare pe cameră este de 75 de euro. Cum sună?

Citeşte mai multe despre vacanţa în Europa cu reducere 80% pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici