Cum se vede Bucureştiul din autobuzele supraetajate

Autobuzele supraetajate scoase pe străzile Bucureştiului de Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) par să fi atras ochii turiştilor, în două zile cu acestea fiind plimbate prin Bucureşti 220 de persoane, conform unui comunicat al regiei.

245 afișări
Imaginea articolului Cum se vede Bucureştiul din autobuzele supraetajate

Cum se vede Bucureştiul din autobuzele supraetajate

Autobuzele închiriate de RATB de la Primăria Constanţa, în număr de patru şi o capacitate de 77 de locuri/autobuz, circulă la un interval de 15 minute, costul unui bilet fiind de 25 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Vezi galeria foto cu Bucureştiul văzut din autobuzele supraetajate pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici