Cum va fi VREMEA de 1 Mai 2018. Meteorologii anunţă ce şanse sunt ca pe LITORAL să plouă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă vreme frumoasă în minivacanţa de 1 Mai, dar şi instabilitate atmosferică. Pe litoral se anunţă temperaturi ridicate.

4159 afișări
Imaginea articolului Cum va fi VREMEA de 1 Mai 2018. Meteorologii anunţă ce şanse sunt ca pe LITORAL să plouă

Cum va fi VREMEA de 1 Mai. Meteorologii anunţă ce şanse sunt ca pe LITORAL să plouă

Temperaturile ridicate anunţate de meteorologi pentru săptămâna viitoare se vor menţine în general şi pe timpul minivacanţei de 1 Mai. La nivelul teritoriului, vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor atinge 28-29 de grade.

"În momentul de faţă nu avem cu certitudine un tablou clar pentru zilele minivacaţei de 1 mai, ce putem spune că rămâne în continuare o vreme mai caldă decât în mod obişnuit în acestă perioadă cu probabilitate pentru averse şi descărcări electrice, averse de vară, pe intervale scurte de timp, în mare parte din ţară, dar zonele mai expuse ar fi cele intracarpatice şi zona de munte", a declarat pentru MEDIAFAX, Oana Păduraru, meteorolog de serviciu ANM.

Meteorologii anunţă pe Litoral vreme frumoasă iar în condiţiile unor temperaturi ridicate există posibilitatea ca şi temperatura apei mării să depăşescă 15 grade.

"Pe Litoral se anunţă o vreme caldă, iar şansele de ploaie sunt destul de reduse", informează ANM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici