Cumpănaşu, acuzaţii grave: Gheorghe Dincă era „acoperit” de patru persoane importante din Olt/ Ce funcţii ar ocupa acestea

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, scrie, pe Facebook, că Gheorghe Dincă era cunoscut, frecventat şi poate acoperit de patru persoane importante, respectiv un fost şef din Poliţia Caracal, un fost prim procuror al Parchetului Olt, o fostă judecătoare şi un politician din Olt.

11847 afișări
Imaginea articolului Cumpănaşu, acuzaţii grave: Gheorghe Dincă era „acoperit” de patru persoane importante din Olt/ Ce funcţii ar ocupa acestea

Cumpănaşu: Dincă era acoperit de un fost şef de Poliţie, un fost prim procuror şi o fostă judecătoare

"#112vreausatraiesc. NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:
- Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras
- Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt
- O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie "de prietenie". Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.
-Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi "marunte"", a scris Alexandru Cumpănaşu, sâmbătă, pe Facebook.

Unchiul Alexandrei Măceşanu susţine că are numele celor patru şi un martor "de o credibilitate foarte mare" şi că a dat aceste nume şi toate informaţiile Parchetului, iar de mai bine de o săptămână nu s-a făcut nicio audiere în acest sens, pentru a se stabili dacă vreunul dintre cei patru are vreo legătură cu principalul suspect al crimelor din Caracal.

Anterior, Alexandru Cumpănaşu i-a cerut ministrului Afacerilor Interne, Mihai Fifor, să publice, printre altele, şi raportul ofiţerului de poliţie care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici