Cumpănaşu, despre rămăşiţele găsite marţi, în pădurea de lângă Caracal: Cutia nici nu a fost deschisă la INML

Alexandru Cumpănaşu, nepotul Alexandrei Măceşanu, susţine că experţii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) nu au analizat încă rămăşiţele umane găsite de anchetatori într-o lizieră dintr-o pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă.

7462 afișări
Imaginea articolului Cumpănaşu, despre rămăşiţele găsite marţi, în pădurea de lângă Caracal: Cutia nici nu a fost deschisă la INML

Alexandru Cumpănaşu, despre rămăşiţele găsite în pădure la Caracal: Cutia nici nu a fost deschisă la INML

"Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur", a declarat Alexandru Cumpănaşu, la Antena 3.

Anchetatorii au găsit marţi alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunţat DIICOT.

Rămăşiţele au fost transmise Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru analiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici