Cunoscutul youtuber Keenan Cahill a murit la 27 de ani

Youtuberul popular Keenan Cahill, cunoscut pentru videoclipurile sale muzicale cu sincronizarea buzelor, a murit la 27 de ani.

1956 afișări
Imaginea articolului Cunoscutul youtuber Keenan Cahill a murit la 27 de ani

Sursa foto: Twitter

Înainte de a exista nenumăraţi utilizatori TikTok care să sincronizeze buzele şi să încerce coregrafii complicate pe hituri pop, a existat Keenan Cahill - un extraordinar sincronizator de buze.

Cu puţin mai mult decât un computer de birou şi pasiune pură, Cahill a adunat milioane de vizualizări pe canalul său de pe YouTube, reuşins să convingă celebrităţi, printre care Katy Perry şi 50 Cent, să i se alăture.

Cahill, un muzician fermecător ale cărui videoclipuri au încântat milioane de oameni, a murit joi într-un spital din Chicago, a confirmat managerul său, David Graham, pentru CNN. El avea 27 de ani.

Originar din Chicago, suferea de sindromul Maroteaux-Lamy, o afecţiune care provoacă, printre alte simptome, mărirea organelor, pentru care a primit tratamente frecvente şi a suferit mai multe operaţii. Potrivit conturilor sale verificate pe reţelele de socializare, el urma să fie supus unei operaţii pe cord deschis la începutul acestei luni.

"Au apărut complicaţii pe care nu le-a putut depăşi", a precizat familia sa într-un GoFundMe organizat de mătuşa sa şi împărtăşit, de asemenea, pe pagina sa de Facebook. Strângerea de fonduri a fost iniţiată pentru a ajuta la plata cheltuielilor medicale şi funerare ale lui Cahill.

Managerul lui Keenan, David Graham, a declarat pentru TMZ că acesta a suferit operaţia pe cord deschis pe 15 decembrie, dar au existat complicaţii în urma procedurii şi a fost conectat la aparate. A murit într-un spital din Chicago, după ce a fost deconectat de la aparate.

Cahill a devenit una dintre primele vedete virale ale anilor 2010 cu videoclipurile sale cu sincronizarea buzelor, filmate în spatele biroului din dormitor, pe când era încă adolescent. Conceptul era simplu: un Cahill mereu expresiv nu făcea decât să rostească cu aplomb versurile unor hituri ale epocii, precum "DJ Got Us Fallin' in Love" al lui Usher şi "Only Girl (In the World)" al Rihannei, şi să urmărească cum se revarsă vizualizările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici