Video Cununie în epidemie. Cuplurile spun „Da” din spatele măştii de protecţie, mirii renunţă la sărut

  • Căsătorie în epidemie
  • Căsătoriile amânate din cauza stării de urgenţă sunt oficiate din nou de astăzi
  • Cuplurile de îndrăgostiţi îşi declară iubirea din spatele măştilor de protecţie
  • Unii îndrăgostiţi renunţă la sărut şi se îmbrăţisează doar
  • Multe cupluri sunt nevoite să amâne luna de miere şi petrecerea pentru celebrarea căsătoriei
692 afișări

Cât a durat starea de urgenţă, căsătoriile au fost amânate. Acum, Paula şi Sergiu răsuflă uşuraţi. S-au luat, în sfârşit, cu acte în regulă, dar fără sărutul de rigoare. S-au mulţumit cu o îmbrăţişare... de epidemie. 

„Nunta era programată, iniţial. Dar am renunţat la nuntă”, spune Paula.
 
Luna de miere va fi amânată, cel mai probabil, pentru la anul. 

„Nu ştiu, o să vedem la anul, după ce se termină pandemia”, a mai spus Paula.

Oficierea căsătoriilor a fost reluată peste tot în ţară, dar cu măsuri de siguranţă împotriva temutului virus. Părinţii şi naşii stau la distanţă, strângerile de mână sunt înlocuite de atingeri cu cotul, iar pupăturile...cam lipsesc. 

„Îi aşteptăm pe cei care doresc, în această perioadă de pandemie, să realizeze o căsătorie pentru eternitate, în vremuri speciale, de care, cu siguranţă, îşi vor aminti toată viaţa”,  este mesajul pe care îl transmite Emil Boc, primajul Clujului, celor care au planuri de căsătorie. 

Cei care îşi oficializează relaţia în vremea coronavirusului au parte de restricţii: masa şi darul se amână, însă amorul promite să rămănă neîngrădit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici