Cununie religioasă, oprită de poliţişti, pe o stradă din Constanţa

  • O cununie religioasă la care participau constănţeni fără să respecte măsurile de protecţie a fost oprită, luni după-amiaza, de poliţiştii şi jandarmii din Constanţa
  • Aceştia au intervenit şi i-au amendat pe doi bărbaţi, organizatorii nunţii unei fete de 19 ani.
8645 afișări
Imaginea articolului Cununie religioasă, oprită de poliţişti, pe o stradă din Constanţa

Cununie religioasă, oprită de poliţişti, pe o stradă din Constanţa

O cununie religioasă la care participau constănţeni fără să respecte măsurile de protecţie a fost oprită, luni după-amiaza, de poliţiştii şi jandarmii din Constanţa, care au intervenit şi i-au amendat pe doi bărbaţi, organizatorii nunţii unei fete de 19 ani.

Poliţiştii şi jandarmii din Constanţa s-au autosesizat că pe o stradă din municipiul Constanţa era în desfăşurare o petrecere privată, respectiv o cununie religioasă, fără a se respecta măsurile de distanţare, prevăzute pe perioada stării de alertă.

Oamenii legii i-au găsit pe organizatorii petrecerii, doi bărbaţi care au făcut chef de cununia religioasă a unei tinere de 19 ani, nepoata celor doi.

„Poliţiştii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile se distanţare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceştia s-au conformat şi au intrat în locuinţă, iar membrii formaţiei muzicale au părăsit de asemenea zona”, spun reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Organizatorii evenimentului au fost amendaţi cu 1.500 de lei pentru neluarea măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 privind respectarea distanţării fizice între participanţi, iar membrii formaţiei care au cântat la cununia religioasă au fost sancţionaţi, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare totală de 600 de lei, pentru tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cununie,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici