Cuplu inedit în Rusia: O mamă s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, cu 31 de ani mai tânăr decât ea

Relaţia lor este considerată abuzivă şi ilegală, iar femeia a rămas fără cinci dintre copiii ei adoptaţi.

2650 afișări
Imaginea articolului Cuplu inedit în Rusia: O mamă s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, cu 31 de ani mai tânăr decât ea

Cuplu inedit în Rusia: O mamă s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, cu 31 de ani mai tânăr decât ea

Muziciana Aisylu Chizhevskaya Mingalim, în vârstă de 53 de ani, i-a îngrozit pe experţii în protecţia copilului când s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, Daniel Chizhevsky, în vârstă de 22 de ani. Cuplul a spus "Da" în cadrul unei ceremonii la un restaurant din Kazan, Republica Tatarstan, Rusia, pe 20 octombrie, conform Mirror.

Mingalim îl crescuse pe Daniel de când acesta avea doar 14 ani. Ea l-a adoptat după ce l-a întâlnit la un orfelinat unde dădea lecţii de canto, când avea doar 13 ani, potrivit presei locale.

Acum, oficialii de la protecţia copilului au luat alţi cinci copii adoptaţi din grija lui Mingalim, patru fete şi un băiat. Dar Aisylu se opune acestei măsuri, plângându-se că unii au fost reintroduşi în casele de îngrijire, în timp ce alţii s-au întors la membrii familiei. Mingalim are, de asemenea, un fiu biologic dintr-o căsătorie anterioară.

Ea a declarat presei locale că povestea ei de dragoste cu Daniel a pornit după ce l-a luat acasă de la orfelinat. Mingalim a spus: "Relaţia noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeaşi lungime de undă".

Presa locală a relatat că femeia a început să adopte copii după ce a întâlnit orfani în timpul unui proiect de filmare la un post de televiziune din Tatarstan. Acum, ea intenţionează să fugă din Tartarstan, vrea să îşi ia noul soţ şi să îşi recupereze copiii adoptaţi pentru a-i duce la Moscova "unde pot trăi în libertate".

La începutul acestui an, o altă femeie, Patricia Spann, s-a căsătorit cu doi dintre copiii ei biologici - şi a vrut să înceapă o relaţie cu un al treilea. Fiul cel mare al femeii, care susţine că a încercat să îl seducă, a descris-o ca fiind "lipsită de valoare" şi "dezgustătoare". Triunghiul amoros bolnăvicios a fost descoperit involuntar de autorităţi, ceea ce a dus la destrămarea familiei, în timp ce mama şi fiica au fost închise după gratii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici