Cursă aeriană cu 157 de pasageri, întoarsă pe Aeroportul Băneasa. Capota unuia dintre motoare s-a desprins

O aeronavă Wizz Air cu 157 de pasageri la bord s-a întors, miercuri dimineaţă, pe Aeroportul Băneasa la 20 de minute de la decolare, după ce capota unuia dintre motoare s-a desprins, a declarat reprezentantului aeroportului, Teo Postelnicu.

3550 afișări
Imaginea articolului Cursă aeriană cu 157 de pasageri, întoarsă pe Aeroportul Băneasa. Capota unuia dintre motoare s-a desprins

Cursă aeriană cu 157 de pasageri, întoarsă pe Aeroportul Băneasa. Capota unuia dintre motoare s-a desprins (Imagine: Alex Drifter/Arhiva Mediafax Foto)

Avionul trebuia să plece spre Bergamo la ora 7.05, a decolat la 7.26, dar s-a întors pe Aeroportul Băneasa la 7.44, a precizat Teo Postelnicu.

Cei 157 de pasageri au fost nevoiţi să se întoarcă în aeroport.

Pasagerii cursei Wizz Air Bucureşti - Bergamo au plecat cu un alt avion, la 11.50, cu o întârziere de aproape cinci ore.

"Zborul Wizz Air W6 3131 de la Bucureşti la Milan Bergamo a revenit pe Aeroportul Băneasa la scurt timp după decolare, aterizând în siguranţă, fără nicio complicaţie. Căpitanul a decis să întoarcă aeronava deoarece un panou de acces al unuia dintre motoare s-a desprins. Evenimentul nu a afectat funcţionarea aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă", a declarat Attila Dankovics, director de vânzări, marketing şi comunicare Wizz Air, citat într-un comunicat de presă.

Pasagerii sunt transportaţi la Milano Bergamo cu o altă aeronavă, întârzierea cauzată fiind de patru ore şi 50 de minute. Reprezentantul companiei Wizz Air a precizat că pasagerii au fost serviţi cu alimente şi apă.

Motivul defecţiunii aeronavei este în curs de investigare, a mai spus Attila Dankovics.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici