Cursă Wizz Air spre Roma întoarsă pe Aeroportul Băneasa

O cursă Wizz Air Bucureşti - Roma, cu aproximativ 160 de pasageri la bord, a fost întoarsă din drum, joi seară, după ce comandantul aeronavei a depistat o defecţiune la pilotul automat şi a decis să revină pe Aeroportul Băneasa, a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Amzăr, reprezentantul companiei.

127 afișări
Imaginea articolului Cursă Wizz Air spre Roma întoarsă pe Aeroportul Băneasa

Cursă Wizz Air spre Roma întoarsă pe Aeroportul Băneasa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentantul Agenţiei de relaţii publice a companiei Wizz Air, Daniel Amzăr, a spus că aeronava a decolat de pe Aeroportul "Aurel Vlaicu" Băneasa la ora 19.20, cu destinaţia Roma.

"După decolare, sistemul pilotului automat a fost afectat de o eroare, căpitanul luând decizia să revină pe Aeroportul Băneasa", a declarat Amzăr.

El a precizat că echipele de intervenţie au făcut o primă verificare a aeronavei, pe Aeroportul Băneasa, care a ieşit bine, urmând să mai fie făcut un al doilea test, care presupune aproximativ o oră şi jumătate.

Dacă şi cel de-al doilea test va ieşi bine, pasagerii vor fi îmbarcaţi în acelaşi avion şi vor pleca spre Roma în jurul orei 1.00, a mai spus Amzăr.

În cazul în care cea de a doua verificare nu va ieşi bine, pasagerii vor pleca cu o altă aeronavă, pusă la dispoziţie de companie, care ar urma să decoleze spre Roma în jurul orei 2.00, a adăugat reprezentantul Wizz Air.

Cei aproximativ 160 de pasageri aşteaptă pe Aeroportul Băneasa încheierea verificărilor la aeronavă. Aceştia au primit vouchere pentru alimente şi au fost informaţi despre cele două variante, a spus Amzăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici