Cursă Wizz Air Târgu Mureş-Bergamo, amânată aproape 17 ore după ce aeronava a lovit un stol de păsări

O cursă aeriană Wizz Air care ar fi trebuit să decoleze, miercuri seară, de la Târgu Mureş spre Bergamo, a fost amânată aproape 17 ore din cauză că aeronava a lovit un stol de păsări, peste 150 de pasageri fiind afectaţi de această întârziere.

222 afișări
Imaginea articolului Cursă Wizz Air Târgu Mureş-Bergamo, amânată aproape 17 ore după ce aeronava a lovit un stol de păsări

Cursă Wizz Air Târgu Mureş-Bergamo, amânată aproape 17 ore după ce aeronava a lovit un stol de păsări (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor operatorului aerian Wizz Air, cursa aeriană Târgu Mureş-Bergamo, programată pentru miercuri seară, a fost amânată după ce aeronava a lovit un stol de păsări.

Conform acestora, au fost afectaţi 156 de pasageri.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Transilvania" din Târgu Mureş, Monica Hărmănescu, a explicat că aeronava Wizz Air a aterizat, miercuri seară la Târgu Mureş, venind de la Bergamo, şi ar fi trebuit să decoleze, după 20 de minute, adică în jurul orei 19.00, tot spre Bergamo, dar s-a luat decizia reţinerii la sol a aparatului, din cauza unei probleme tehnice.

"A fost o problemă tehnică. Conform procedurilor, dacă aeronava e puţin atinsă, trebuie reţinută la sol, chiar dacă nu sunt defecţiuni. Decizia a luat-o operatorul aerian - care lucrează cu o firmă de mentenanţă -, pentru că acesta trebuie să-şi dea acordul ca aeronava să poată să plece. Am înţeles că a înlocuit aeronava. Pasagerii au fost cazaţi peste noapte la un hotel din Târgu Mureş", a precizat Hărmănescu.

Cursa a fost reprogramată, decolând de la Târgu Mureş joi, în jurul orei 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici