Cursele aeriene anunţate că vor fi anulate îşi vor efectua zborurile la orele şi destinaţiile lor

Centrul Infotrafic precizează că cele trei curse aeriene care - conform planului de zbor al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti - fuseseră anunţate ca anulate duminică, au fost înlocuite de compania operatoare cu alte curse, astfel că îşi vor efectua zborurile la orele stabilite.

1 afișare
Imaginea articolului Cursele aeriene anunţate că vor fi anulate îşi vor efectua zborurile la orele şi destinaţiile lor

Cursele aeriene anunţate că vor fi anulate îşi vor efectua zborurile la orele şi destinaţiile lor

Centrul Infotrafic informa, duminică, la ora 11.00, că trei curse aeriene internaţionale au fost anulate, dar după aproximativ trei ore, a comunicat faptul că, din informaţiile primite de la Direcţia Poliţiei Transporturi, zborurile vor fi efectuate la aceleaşi ore şi destinaţii.

Astfel, cursele de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (Otopeni) cu destinaţia Milano, cu plecare la ora 13.00, respectiv Madrid, cu plecare la ora 22.15 şi o cursă cu plecare de la Madrid şi sosire la ora 21:45 la Bucureşti îşi vor realiza zoborurile conform programului stabilit.

Poliţia Română a anunţat, duminică, în jurul orei 12.00, că alte zece curse aeriene, dintre care nouă internaţionale şi una internă, au avut întârzieri între o oră şi trei ore, atât la plecare cât şi la sosire.

Potrivit sursei citate, la Aeroportul Internaţional "Aurel Vlaicu" Bucureşti (Băneasa ), nu s-a anulat nicio cursă dintre cele programate, 12 zboruri internaţionale având însă întârzieri cuprinse între o oră şi trei ore, atât la sosire, cât şi la plecare, în timp ce în ţară toate celelalte aeroporturi sunt operaţionale funcţionând în condiţii de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici