Cursuri suspendate, miercuri, în 11 şcoli din Brăila, Neamţ şi Iaşi

Cursurile vor fi suspendate miercuri în 11 şcoli din judeţele Brăila, Neamţ şi Iaşi, a anunţat marţi seara Ministerul Educaţiei.

1054 afișări
Imaginea articolului Cursuri suspendate, miercuri, în 11 şcoli din Brăila, Neamţ şi Iaşi

Cursuri suspendate, miercuri, în 11 şcoli din Brăila, Neamţ şi Iaşi

Ministerul Educaţiei a organizat marţi o videoconferinţă la care au participat ministrul Ligia Deca, secretarul de stat Ionel Florian Lixandru şi inspectorii şcolari generali, în contextul în care, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a fost suspendată activitatea cu prezenţă fizică în unităţi de învăţământ din mai multe judeţe.

În urma actualizărilor primite, începând de miercuri, 10 ianuarie, se vor relua cursurile cu prezenţă fizică în majoritatea şcolilor în care activitatea a fost suspendată, transmite ministerul.

Măsura suspendării activităţii cu prezenţă fizică se menţine şi miercuri într-o unitate din judeţul Brăila (structură),în opt unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi şi în două din judeţul Neamţ, toate în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii.

Ministerul Educaţiei precizează că recuperarea activităţii didactice pentru ziua de marţi se va desfăşura în cadrul unui program stabilit la nivelul consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici