Cursuri suspendate vineri şi luni în mai multe şcoli din Bucureşti pentru instalarea urnelor

Vineri după amiaza şi luni dimineaţa, cursurile vor fi suspendate la mai multe şcoli din Capitală pentru a putea fi instalate şi retrage urnele de vot.

4412 afișări
Imaginea articolului Cursuri suspendate vineri şi luni în mai multe şcoli din Bucureşti pentru instalarea urnelor

Cursuri suspendate vineri şi luni în mai multe şcoli din Bucureşti pentru instalarea urnelor (Imagine: Mediafax Foto)

"Vineri după amiaza şi luni dimineaţă vor fi şcoli care vor suspenda cursurile pentru a permite autorităţilor să instaleze urnele de vot şi, ulterior, să le retragă. Astfel, în cursul zilei de vineri, toţi elevii care învaţă dimineaţa, până la ora 13:00, vor veni la şcoală la programul obişnuit, dar după-amiază vor fi clase din mai multe şcoli care vor suspenda cursurile pentru a putea fi montate urnele. Luni, de asemenea, în unele şcoli din Bucureşti vor fi suspendate cursurile până la ora 13:00, ca să fie scoase urnele de vot, iar după-amiaza programul se va desfăşura normal. Fiecare şcoală va analiza şi va decide în cursul zilei de joi dacă suspendă sau nu cursurile şi la câte clase. Decizia de suspendare a cursurilor se va lua doar dacă procesul de montare şi demontare a urnelor va afecta orele de curs ale respectivelor clase", a declarat pentru MEDIAFAX Florin Lixandru, inspector General al ISMB.

Cursurile suspendate vor fi recuperate, urmând ca programul să fie stabilit de conducerea unităţilor de învăţământ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici