Cursurile continuă în online. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

  • Cursurile vor continua în online până la data de 29 ianuarie.
  • Decizia guvernului a fost publicată în Monitorul Oficial.
  • Posibilitatea ca elevii să se întoarcă la şcoală din semestrul al doilea va fi analizată.
862 afișări
Imaginea articolului Cursurile continuă în online. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Cursurile continuă în online

Data la care scolile se vor redeschide rămâne încă un mister. În schimb, este clar că elevii vor continua cursurile online până la finalul lunii Ianuarie. Decizia guvernului a fost publicată în Monitorul Oficial.

Astfel, urmează 3 săptămâni de şcoală online şi o vancaţă intersemestrială de o săptămână.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că îşi doreşte ca semestrul al doilea să se deruleze în maniera clasică, însă decizia trebuie analizată de experţii în sănătate. Astfel, dacă situaţia epidemiologică o va permite, reluarea şcolii în format fizic s-ar putea întâmpla în 8 februarie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici