Curtea Poliţiei Suceava, „invadată” de zeci de mistreţi. Jandarmii au intervenit

Aproximativ 20 de mistreţi au ajuns în curtea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava, iar pentru îndepărtarea lor au intervenit jandarmii. Turma de porci sălbatici a fost direcţionată spre Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Suceava.

960 afișări
Imaginea articolului Curtea Poliţiei Suceava, „invadată” de zeci de mistreţi. Jandarmii au intervenit

Curtea Poliţiei Suceava, „invadată” de zeci de mistreţi. Jandarmii au intervenit

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Jandarmeria Suceava, vineri noaptea, în jurul orei 02.20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost primită o sesizare din partea ofiţerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, care a spus că o turmă de mistreţi a intrat în curtea instituţiei.

„În zonă s-a deplasat un echipaj format din 4 jandarmi, care a găsit turma formată din aproximativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a inspectoratului de poliţie. Jandarmii au făcut zgomot şi au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Suceava”, spun jandarmii.

Echipajul de jandarmi a mers, apoi. în parcul din apropierea Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi mistreţi. Zona a fost izolată, iar animalele au fost direcţionate, de asemenea, spre staţiunea de cercetare.

Intervenţia jandarmilor s-a finalizat sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 4.00 şi au participat şi reprezentanţi ai Poliţiei Municipiului Suceava şi ai Poliţiei Locale Suceava.

Jandarmii le recomandă cetăţenilor să sesizeze prin numărul unic 112 orice situaţie de acest gen şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine care gestionează aceste situaţii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici