Cutie suspectă abandonată în spatele unui bloc din Sibiu. Zona a fost izolată

  • O cutie suspectă a fost descoperită marţi în spatele unui bloc din Sibiu.
  • O persoană a sunat la 112 şi echipele de intervenţie au izolat zona.
157 afișări
Imaginea articolului Cutie suspectă abandonată în spatele unui bloc din Sibiu. Zona a fost izolată

UPDATE: Poliţia a anunţat că „în urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnică din cadrul SRI s-a constatat că pachetul în cauză nu prezintă niciun pericol.” În interior se afla un aparat electrocasnic, iar echipele de intervenţie s-au retras.

Ştirea iniţială: Cutia de carton a fost descoperită în spatele unui bloc de pe strada Siretului din municipiul Sibiu. Potrivit IPJ Sibiu, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţişti. Acestea au izolat zona şi au început o anchetă.

De asemenea, în zonă au ajuns o autospecială de stingere din cadrul ISU Sibiu şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

Totodată, la faţa locului a fost solicitată prezenţa specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici