Cutremur în România: Seismul cu magnitudinea de 4,5 este cel mai puternic din acest an

Cutremur în România. Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs la ora 14.55, potrivit aplicaţiei INFP.

13484 afișări
Imaginea articolului Cutremur în România: Seismul cu magnitudinea de 4,5 este cel mai puternic din acest an

BREAKING Cutremur PUTERNIC în România: Seismul cu magnitudinea de 4,5 s-a produs în urmă cu puţin timp

Cutremur în România. Unde s-a produs seismul şi ce magnitudine a avut

 

Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Seismul a avut magnitudinea de 4.5 pe scara Richter şi s-a produs o la adâncimea de 140 de km.

Cutremur în România. În apropierea căror oraşe s-a produs seismul

 

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orase: Nehoiu(12km), Întorsura Buzăului(30km), Covasna(33km), Vălenii de Munte(44km), Slănic(47km), potrivit INFP.

Acesta este cel mai puternic seism din 2019, după cel înregistrat în luna ianuarie, de 4,4 grade.

IGSU: Până acum, nu s-au înregistrat apeluri pe 112 sau alte informaţii privind posibile pagube

Până la ora transmiterii ştirii, nu s-au înregistrat apeluri pe 112 sau alte informaţii privind posibile pagube, în urma cutremurului cu magnitudine de 4,5 pe scara Richter înregistrat în judeţul Buzău, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

"În urmă cu puţin timp, în zona seismică Vrancea s-a produs un #CUTREMUR cu magnitudinea de 4.5 pe scara Richter, adâncime 140 km. Până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri pe 112 sau alte informaţii privind posibile pagube", tarnsmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Angajaţii ISU verifică imobilele din Centrul Istoric al Capitalei după cutremurul de 4,5 pe Richter

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov verifică, la ora transmiterii ştirii, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei după cutremurul cu magnitudine de 4,5 pe scara Richter produs marţi în judeţul Buzău.

"În urmă cu scurt timp s-a produs un cutremur în zona seismică Vrancea, cu intensitatea de 4.5 grade Richer. În acest moment, nu sunt înregistrate efecte ale cutremurului şi efectuăm o verificare a integrităţii cladirilor din zona Centrului Istoric", anunţă ISU Bucureşti-Ilfov, pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici