Cutremur în Vrancea, revizuit de seismologi la magnitudinea 4

Un cutremur cu magnitudinea 4 s-a produs sâmbătă seara în Covasna, parte din zona seismică Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDFP).

2308 afișări
Imaginea articolului Cutremur în Vrancea, revizuit de seismologi la magnitudinea 4

Cutremurul de 4 grade pe scara Richter în Vrancea

UPDATE 11.35: Magnitudinea cutremurului a fost revizuită la 4,2

Seismologii au revizuit datele cutremurului anunţat iniţial de 4,2, în Covasna, zona seismică Vrancea, şi spun că acesta a avut magnitudinea 4.0.

Cutremurul s-a produs la adâncimea de 140 de kilometri şi a avut loc la ora 23.13 în zona seismică Vrancea, Buzău, după revizuirea seismologilor.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Braşov, Ploieşti, Bacău, Brăila, Galaţi, Bucureşti, Piteşti, Sibiu, Iaşi, Ruse.

Cutremur în România, sâmbătă seara

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 s-a produs sâmbătă seara în Covasna, parte din zona seismică Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDFP).

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici