Dâmboviţa: Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN71

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, joi dimineaţă, pe DN71, în dreptul localităţii dâmboviţene Nucet, pe şoseaua care leagă Bucureşti de Târgovişte, blocând circulaţia rutieră mai bine de două ore.

3 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN71

Dâmboviţa: Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN71

Potrivit poliţiştilor rutieri, traficul va mai fi perturbat pentru câteva minute în momentul în care va sosi o macara de mare tonaj care va încerca să scoată din şanţul de pe marginea drumului celălalt TIR implicat în incident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Dâmboviţa, inspector Pamela Ropotan, accidentul a avut loc din cauza neatenţiei în trafic a unuia dintre conducătorii autovehiculelor de mare tonaj, care nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri.

"Şoferul TIR-ului a depăşit mai multe maşini staţionate regulamentar pe partea dreaptă, în afara carosabilului, dar a intrat pe contrasens, unde TIR-ul lui s-a ciocnit frontal cu un altul care circula regulamentar. TIR-urile nu aveau marfă, rezervoarele de combustibil nu s-au fisurat, nu exista niciun pericol" a declarat comisarul şef Ion Niculaie, şeful Politiei Rutiere Dâmboviţa.

Ambii şoferi au suferit fracturi şi traumatisme cranio-cerebrale, dar, potrivit medicilor Spitalului Judeţean Târgovişte, vor scăpa cu viaţă.

Conducătorul auto imprudent este cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală şi va rămâne temporar fără permisul de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici