Dâmboviţa: Învăţătoare lovită şi înjurată de un elev de 11 ani

Un copil în vârstă de 11 ani, elev în clasa a V-a la Şcoala generală "Şerban Cioculescu" din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a lovit şi a înjurat o învăţătoare, iar conducerea unităţii spune că acesta este un elev problemă, părinţii săi fiind plecaţi la muncă în străinătate.

96 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Învăţătoare lovită şi înjurată de un elev de 11 ani

Dâmboviţa: Învăţătoare lovită şi înjurată de un elev de 11 ani (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Şcolii generale "Şerban Cioculescu" din Găeşti, incidentul a avut loc, miercuri, în timpul programului claselor primare, când elevul, care venise mai devreme la şcoală, a deschis uşa unei săli de clasă unde aveau loc cursuri..

"Aşa s-a întâmplat şi în momentul producerii incidentului, eram la oră, elevul a deschis uşa şi l-am întrebat ce doreşte. Nu a răspuns şi m-am dus spre el ca să-l duc la director, dar pe hol m-a înjurat şi m-a lovit peste faţă", a spus învăţătoarea Magdalena Baicu.

Directorul şcolii şi diriginta elevului spun că acesta nu este la primul incident de acest fel, precizând că situaţia familială ar putea fi o explicaţie pentru comportamentul acestuia.

"Nu am mai avut astfel de cazuri, astfel de elevi, dar am mai avut probleme cu acelaşi elev. Răspunde urât colegilor, profesorilor, se comportă total anormal. O parte din vină pentru comportamenul elevului o poartă şi părinţii acestuia care sunt plecaţi în străinătate şi care nu s-au ocupat suficient de educaţia sa, în acest moment, băiatul locuind cu bunica sa", a declarat profesorul Radu Tudor, directorul Şcolii "Şerban Cioculescu" din Găeşti.

Învăţătoarea nu a depus plângere la Poliţie, astfel că elevul va fi sancţionat disciplinar, cu scăderea notei la purtare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici