Dan Diaconescu ar putea fi arestat preventiv

Fostul jurnalist Dan Diaconescu ar putea fi arestat preventiv. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi anchetatorii cer arestarea preventivă pentru 30 de zile. Măsurile sunt luate în cadrul unui dosar penal de act sexual cu un minor.

862 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu ar putea fi arestat preventiv

Dan Diaconescu ar putea fi arestat preventiv

Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, din municipul Bucureşti, bănuit de comiterea a două infracţiuni de act sexual cu un minor, 5 infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, persoana în cauză a fost reţinută, pentru 24 de ore. Bărbatul a fost condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a anunţat Poliţia Constanţa.

Joi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele bărbatului din municipiul Bucureşti.

La data de 15 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi săvârşit două infracţiuni de act sexual cu un minor şi 5 infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile. Astfel, în perioada septembrie 2020– septembrie 2021, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, care, pe parcursul comieterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani, au anunţat poliţiştii.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare şi dispozitive electronice. La data de 7 aprilie, în jurul orei 00.10, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Vineri, el urmează a fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, au precizat anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici