Dan Diaconescu: Mă urc acum în avionul meu personal şi în două ore voi fi în ţară

Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, a declarat pentru Gândul că se va îmbarca în avionul personal, urmând ca în două ore să ajungă în ţară.

321 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu: Mă urc acum în avionul meu personal şi în două ore voi fi în ţară

Dan Diaconescu: Mă urc acum în avionul meu personal şi în două ore voi fi în ţară (Lucian Alecu/Mediafax Foto)

"N-am mai auzit aşa ceva, să-ţi spargă uşa, în condiţiile în care nu există un dosar şi nu eşti învinuit de nimic. Nici avocaţii mei n-au mai auzit aşa ceva.", a delcarat Dan Diaconescu pentru Gândul.

Eu sunt în străinătate, mă urc acum în avionul meu personal şi, în două ore, voi fi în ţară. Sper să nu mi-l confişte şi pe ăsta, când ajung. Sau poate mă arestează. Orice e posibil la noi. Nu m-ar mira să-mi facă şi percheziţie la bord".

Procurorii anticorupţie, însoţiţi de jandarmi şi mascaţi, efectuează luni căutări la sediul OTV din cartierul bucureştean Militari, dar şi la locuinţa lui Dan Diaconescu.

Anchetatorii caută mai multe casete video, care ar constitui probe materiale în dosarul lui Doru Pârv, care a participat la mai multe emisiuni la postul de televiziune OTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici