Dan Grecu, fiul lui "Butoane", a fost reţinut pentru trafic de minori

Dan Grecu, fiul lui Octavian Grecu, zis "Butoane", acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori şi la locuinţa căruia au fost făcute percheziţii, joi, fiind găsită o adolescentă de 15 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Poliţiei Giurgiu.

331 afișări
Imaginea articolului Dan Grecu, fiul lui "Butoane", a fost reţinut pentru trafic de minori

Dan Grecu, fiul lui "Butoane", a fost reţinut pentru trafic de minori (Imagine: Shutterstock)

Dan Grecu a fost reţinut pentru 24 de ore, de către procurorii DIICOT, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori.

Dan Grecu urmează să fie dus la Tribunalul Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă.

Totodată, a fost reţinută şi o tânără care ar face parte din gruparea coordonată de Dan Grecu.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii din Giurgiu mai audiază o a treia persoană implicată în această grupare.

Dan Grecu, fiul lui Octavian Grecu, zis "Butoane", este acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori, iar joi la locuinţa acestuia au fost făcute percheziţii, fiind găsită una dintre victime - o fată de 15 ani, informa DIICOT.

De altfel, procurorii DIICOT au făcut, joi, cinci percheziţii domiciliare în Giurgiu, într-un dosar în care trei persoane sunt puse sub învinuire pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori. Membrii grupării sunt acuzaţi că au recrutat mai multe victime minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, din judeţul Giurgiu, pe care le-au constrâns la practicarea prostituţiei.

Numele lui Octavian Grecu, zis "Butoane", a apărut, în ultima perioadă, în contextul agresiunii comise într-un bar din Giurgiu asupra baschetbalistului american Chauncey Hardy.

Ionuţ Tănăsoaia, zis şi "Gypsy Gipsanu", tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, este un apropiat al lui Florin.

Doi dintre fiii lui "Butoane", Florin Grecu, zis "Floricel" şi Ştefan Grecu, zis "Căpăţână", au fost audiaţi în acest dosar, ei fiind prezenţi în localul în care a fost agresat sportivul american.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici