Dana Năstase, în vizită la fostul premier, alături de fiul cel mare. Au dus la Rahova două valize şi un bax cu apă - FOTO

Dana Năstase, soţia lui Adrian Năstase, şi fiul cel mare al acestora, Andrei, au sosit, joi, la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat fostul premier. Dana Năstase şi fiul cel mare al acestora, Andrei, au plecat, în jurul orei 12.45, de la la Penitenciarul Rahova, cei doi nefăcând declaraţii jurnaliştilor şi cerând să fie lăsaţi în pace.

8637 afișări
Imaginea articolului Dana Năstase, în vizită la fostul premier, alături de fiul cel mare. Au dus la Rahova două valize şi un bax cu apă - FOTO

Dana Năstase, alături de fiul cel mare, la Penitenciarul Rahova, în vizită la fostul premier

Dana Năstase şi fiul cel mare al acesteia au părăsit penitenciarul după aproximativ o oră.

Cei doi nu au făcut declaraţii jurnaliştilor aflaţi la Penitenciarul Rahova, Andrei Năstase rugându-i pe ziarişti să îi lase în pace.

Conform regulamentului spitalului penitenciar unde este încarcerat Adrian Năstase, durata maximă a unei vizite din partea familiei poate ajunge la aproximativ două ore. Cei doi, însă, au ieşit din penitenciar după aproximativ o oră, neexistând informaţii dacă au reuşit sau nu să îl vadă pe fostul premier.

Dana Năstase şi fiul cel mare al acesteia au ajuns la Penitenciarul Rahova în jurul orei 11.45.

Cei doi au venit la Rahova cu două valize şi cu un bax cu apă, odată cu întocmirea formalităţilor fiind verificate şi bagajele.

Durata vizitei poate fi de aproximativ două ore.

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns marţi seară, cu ambulanţa, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Adrian Năstase a fost cazat în secţia de terapie intensivă a Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, într-o cameră cu două paturi şi grup sanitar propriu, în care se mai află un alt deţinut.

Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul calităţii". Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici