Dăncilă, despre prezidenţiale: Nu vom avea aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spune despre alegerile prezidenţiale că PSD nu va avea „aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate”. „Am înţeles mesajul dat la alegerile europarlamentare”, a adăugat Dăncilă.

343 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre prezidenţiale: Nu vom avea aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate

Dăncilă, despre prezidenţiale: Nu vom avea aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate

Întrebată, miercuri, la Fălticeni, judeţul Suceava, cum vede următoarele alegeri prezidenţiale, Dăncilă a spus că din punctul ei de vedere vor fi alegeri la care „vor scoate” (opoziţia - n.r.) în rândul opiniei publice foarte multe dezinformări.

„Vor fi foarte multe jigniri din partea opoziţiei, cu foarte multe minciuni pe care deja le-am văzut. Ei vor continua cu minciunile, noi vom continua să spunem adevărul. Ei vor continua să jignească, noi vom veni cu lucrurile pe care le-am făcut pentru români, cred că oamenii vor aprecia fiecare pas făcut de fiecare partid în parte. Eu văd viitoarele alegeri prezidenţiale ca alegeri foarte importante şi prin prisma următoarelor două rânduri de alegeri: locale şi parlamentare. Noi, PSD, tratăm cu foarte mare seriozitate aceste alegeri. Am înţeles mesajul dat la alegerile europarlamentare. (...) În alegerile prezidenţiale nu vom avea aroganţa unora care care deja văd aceste alegeri câştigate”, a afirmat Dăncilă.

Aceasta a participat la Comitetul Executiv Judeţean al PSD Suceava.

Taguri:
dăncilă,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici