Daniel Negreanu, cel mai cunoscut jucător de poker al lumii, se retrage o vreme de la masa de joc

Un mesaj pe platforma X a stârnit îngrijorare, după ce Daniel Negreanu (49 de ani), canadian cu origini româneşti (părinţii lui sunt originari din Iaşi), a mărturisit că se simte obosit şi, prin urmare, a anunţat că se opreşte din a juca poker în luna noiembrie.

5071 afișări
Imaginea articolului Daniel Negreanu, cel mai cunoscut jucător de poker al lumii, se retrage o vreme de la masa de joc

Daniel Negreanu este exemplul că „prea multă carte (de joc) strică”

„Sunt pe cale să am cel mai rău an al meu în turnee de poker şi motivele pentru asta sunt acestea, fără o ordine anume: variaţii groaznice şi am jucat prea mult poker”, susţine Daniel Negreanu, poreclit KidPoker şi considerat cel mai valoros pokerist din lume la ora actuală.

Jucătorul are însă anumite angajamente de respectat, în perioada în care şi-a luat pauză. El este sponsorizat de GGPoker, care tocmai a lansat un nou format, Game of Gold, cu versiunea Poker After Dark.

Mesajul lui Negreanu a stârnit reacţia a sute de utilizatori (peste 300). Printre ei, câţiva hateri, dar şi multe persoane gata să-i dea sfaturi pentru ieşirea din tunel.

„Un câine flămând vânează mai bine”

„Pe măsură ce îmbătrâneşti, oboseala este reală. Nu iau decizii clare când sunt obosit şi am jucat la prea multe evenimente. Când joc prea des, nu îmi pasă prea mult de evenimentul la care particip. Când am pauze prelungite între evenimente, le aştept cu nerăbdare.

De aici, decizia de a nu juca poker în noiembrie: îmi voi lua o lună liberă şi îmi voi reîncărca beteriile, cu speranţa de a salva anul în Bahamas, pentru WSOP Paradise, din decembrie. Există nişte buy-in-uri masive garantate şi va trebui să fac unul mare, pentru a evita un an pierdut.

Prioritatea mea numărul 1 este să încerc să fiu creativ, să rămân prezent şi să mă bucur de joc. Un câine flămând vânează mai bine”.

Este cunoscut faptul că, la fiecare sfârşit de an, Negreanu îşi publică veniturile obţinute din poker (AICI, averea agonisită la masa de joc în 2022).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici