Dănuţ Lupu a fost eliberat condiţionat din închisoare şi s-ar putea întoarce la clubul Ministerului de Interne

  • Fostul mare internaţional, 57 de ani, participant cu naţionala României la Cupa Mondială din 1990, era închis de la începutul lunii octombrie pentru că a condus fără a deţine un permis de conducere.
  • El a primit o condamnare de 7 luni şi 10 zile.
  • Cererea de eliberare a fost judecată astăzi, deşi termenul era prevăzut pentru 27 martie.
545 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Lupu a fost eliberat condiţionat din închisoare şi s-ar putea întoarce la clubul Ministerului de Interne

Dănuţ Lupu a fost eliberat condiţionat din închisoare şi s-ar putea întoarce la clubul Ministerului de Interne

Cererea lui Dănuţ Lupu a fost acceptată şi a fost eliberat condiţionat din închisoare, potrivit Digi 24. Fostul internaţional, trecut în carieră pe la Dinamo şi pe la Rapid, a stat 5 luni după gratii.

„Mi-am îndeplinit fracţia, regret fapta şi doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, i-a spus Dănuţ Lupu judecătorului, conform ProSport. Avocatul fostului jucător a venit cu completări care să justifice eliberarea lui Lupu.

Dănuţ Lupu ar avea o ofertă de la Dinamo şi ar urma să ocupe postul de director sportiv la CS Dinamo (echipa clubului sportiv, Liga 3, deţinut de Miniterul de Interne).

Lupu a ocupat o funcţie la clubul sportiv, înainte de a fi condamnat. El s-a ocupat de Academia clubului departamental, dar şi de echipa din liga a treia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici