VIDEO  Daria Tarpova mărturiseşte atentatul comis împotriva bloggerului Vladen Tatarski. Ce i-au făcut autorităţile

Ministerul de Interne al Rusiei a distibuit un prim videoclip după arestarea Dariei Trepova, care îşi recunoaşte culpa.

4600 afișări
Imaginea articolului Daria Tarpova mărturiseşte atentatul comis împotriva bloggerului Vladen Tatarski. Ce i-au făcut autorităţile

În videoclip se aude o voce masculină care o interoghează. Fata de 26 de ani este acuzată că a pus bomba în statueta care l-a ucis pe bloggerul rus Vladlen Tatarski şi a rănit alte câteva persoane, într-un bar din Sankt Petersburg (Rusia).

Explozivul a fost ascuns în interiorul unui bust al bloggerului, plasat ca un cadou fals în timpul ceremoniei. Daria apare tunsă în imagini, deşi în momentul atentatului avea părul lung. Este un indiciu evident că autorităţile i-au tăiat părul.

În videoclip se aude o voce care o chestionează pe tânără:

Voce masculină - Ştii de ce ai fost arestată?
Daria Trepova - Da, ştiu

VM - De ce?
DT - Pentru că am adus bustul acolo, cu bomba care a explodat.

VM - Şi cine ţi-a dat bustul?
DT - Îţi voi spune mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici