Darya este victima violenţei domestice şi îndeamnă femeile să-şi facă curaj să vorbească dacă trec printr-un astfel de episod

  • Derya, o femeie din Turcia, a fost victima violenţei domestice
  • Victimele din România nu sunt obişnuie să ceară ajutorul
  • În România o femeie este bătută la fiecare 30 de secunde
471 afișări
Imaginea articolului Darya este victima violenţei domestice şi îndeamnă femeile să-şi facă curaj să vorbească dacă trec printr-un astfel de episod

Sursa foto: profimedia

Derya este victima violenţei domestice. Este din Turcia, acolo unde rata de violenţă a fost destul de ridicată chiar înainte de izbucnirea pandemiei. Anul trecut, mai mult de 470 de femei au fost ucise de bărbaţii lor.

Darya: Am încercat să strig. Şi-a înfipt degetele în gura mea. Să nu renunţi. Viaţa este valoroasă. Acum am curajul să zic destul. A durat zece ani. Zeci ani.

Dar tu ştii cum e în România? Că la fiecare 30 de minute o româncă e bătută? Dar că violenţa domestică a explodat în timpul izolării? Tocmai din această cauză, autorităţile îndeamnă din nou victimele să ceară ajutorul pentru că în Râmânia puţine sunt cele care o fac, fie de frică, fie de ruşine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici