David Ciceo, reales preşedinte al Asociaţiei Aeroporturilor din România

David Ciceo, directorul Aeroportului din Cluj, a fost reales ca preşedinte al Asociaţiei Aeroporturilor din România (AAR) pentru un nou mandat de 4 ani.

155 afișări
Imaginea articolului David Ciceo, reales preşedinte al Asociaţiei Aeroporturilor din România

Şedinţa directorilor generali ai aeroporturilor membre ale AAR a avut loc joi şi vineri la Timişoara. David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu din Cluj, a fost reales preşedinte al asociaţiei pentru un nou mandat de 4 ani.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Aeroportului clujean, în calitate de preşedinte al AAR, David Ciceo va reprezenta interesele aeroporturilor din România în raport cu instituţiile naţionale, cât şi internaţionale din domeniul aviaţiei civile şi, împreună cu ceilalţi membri ai asociaţiei, îşi propune pentru perioada următoare implementarea a cât mai multor proiecte finanţate din fonduri europene pentru dezvoltarea aeroporturilor şi perfecţionarea personalului aeroportuar.

În primele 8 luni ale anului 2023, pe aeroporturile din România s-au înregistrat 16.388.070 de pasageri, cu 19 % mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2022 şi cu 6% mai mult decât în perioada ianuarie-august 2019.

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj este primul aeroport regional al ţării după numărul de pasageri: în 2022 a înregistrat aproximativ 2,7 milioane de pasageri, iar pentru 2023 se estimează că pe Aeroportul Cluj vor fi aproximativ 3 milioane de pasageri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici