(P) De ce să alegi de sărbători coşuri cadou de la FineStore. 7 motive întemeiate

  • În ultimii ani, de sărbători, coşurile cadou sunt la mare căutare!
  • Nici nu este de mirare!
  • Sunt elegante, au preţuri bune, conţin produse de calitate, iar din oferta variată pot fi selectate cadouri memorabile atât pentru membrii familiei, cât şi pentru angajaţi sau colaboratori.
  • Unde mai pui că, la FineStore, ai livrare rapidă în toată ţara, transport gratuit şi posibilitate de retur în 45 de zile!
219 afișări
Imaginea articolului (P) De ce să alegi de sărbători coşuri cadou de la FineStore. 7 motive întemeiate

De ce să alegi de sărbători coşuri cadou de la FineStore. 7 motive întemeiate

În ultimii ani, de sărbători, coşurile cadou sunt la mare căutare! Nici nu este de mirare! Sunt elegante, au preţuri bune, conţin produse de calitate, iar din oferta variată pot fi selectate cadouri memorabile atât pentru membrii familiei, cât şi pentru angajaţi sau colaboratori. Unde mai pui că, la FineStore, ai livrare rapidă în toată ţara, transport gratuit şi posibilitate de retur în 45 de zile!

Nu este exclus ca, din cele peste 100 de modele, să pui în coşul de cumpărături chiar unul chiar pentru tine! Căci, pe lângă băuturile rafinate care deschid apetitul pentru distracţie, coşurile cadou conţin şi cozonaci parcă abia scoşi din cuptor, panettone pufos, fine praline, fursecuri daneze absolut irezistibile, trufe franţuzeşti, bomboane de peste tot din lume, diverse sortimente de ciocolată, cafea sau ceaiuri aromate.

Cadouri pentru toate gusturile şi bugetele

În situaţia în care eşti în căutarea unui cadou pentru un colaborator fidel, căruia anul acesta vrei să-i faci o bucurie pe măsura sprijinului său de până acum, este bine să ştii că tot pe FineStore.ro găseşti cadouri potrivite, prin care să-ţi arăţi  aprecierea fără să fie nevoie de prea multe cuvinte. De exemplu, poţi opta pentru coşul cadou ̋Black Distinctionʺ, care aduce în prim-plan gusturi legendare, aşa cum este aroma clasicului Johnnie Walker Black Label parfumul fin al cafelei Davidoff sau savoarea ciocolatei extra fine. În coş se regăsesc şi panettone delicios, dar şi o selecţie de sticluţe din ciocolată cu lichioruri fine, alături de un instrument de scris premium, aşa cum este Parker Jotter, care să-i amintească destinatarului de gestul tău frumos de fiecare dată când va încheia un nou contract fructuos!

În situaţia în care cadouri bărbaţi ai ales deja, poti arunca o privire si către coşurile destinate doamnelor sofisticate, cărora le poţi oferi de sărbători un răsfăţ binemeritat. Poţi opta, de exemplu, pentru cutia ʺGold Ritualsʺ, care îţi oferă posibilitatea să-i creezi momentele perfecte de relaxare, fără pic de efort, dar cu maximum de efect: de la celebrul prosecco Foss Marai Super Gold  Extra Dry, care invită la relaxare, la trufele de ciocolată care îmbie la degustare, de la aroma fină a ceaiului Basilur, la mirosul plăcut de miere dat de lumânare şi până la crema de faţă care ascunde cele mai bine păstrate secrete de înfrumuseţare.

Preţuri bune găseşti pe FineStore şi dacă de petrecere te pregăteşti şi ai nevoie de licori rafinate pentru gusturi selecte. De la şampanie, vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila coniac şi până la băuturi tradiţionale, oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România este extrem de variată! Spor la cumpărături!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici