De ce zboară, zilele acestea, avioanele la înălţimi mici pe teritoriul României? Explicaţia MApN

Avioanele Forţelor Aeriene Române fac în aceste zile zboruri la înălţimi mici pe teritoriul României, ceea ce poate determina îngrijorare în rândul cetăţenilor, avertizează, miercuri, Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

43473 afișări
Imaginea articolului De ce zboară, zilele acestea, avioanele la înălţimi mici pe teritoriul României? Explicaţia MApN

Potrivit paginii de Facebook a MApN, aeronavele execută, în perioada 20–22.03.2024, zboruri de antrenament la înălţimi mici pe teritoriul României.

„Zborul la joasă înălţime poate genera îngrijorări în rândul comunităţilor locale din proximitatea zonelor de pregătire”, susţin reprezentanţii ministerului.

Statul Major al Forţelor Aeriene informează cetăţenii că aceste exerciţii vizează creşterea capacităţii de reacţie a personalului aeronautic în orice situaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici