De sâmbătă începe prohibiţia generală în Delta Dunării

Pe data de 9 aprilie începe prohibiţia generală pescuitul în scop comercial, recreativ sau sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi alte vieţuitoare acvatice vii în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, anunţă ARBDD.

437 afișări
Imaginea articolului De sâmbătă începe prohibiţia generală în Delta Dunării

De sâmbătă începe prohibiţia generală în Delta Dunării

Pe data de 9 aprilie începe prohibiţia generală în perimetrul RBDD! Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării informează că potrivit prevederilor art.1^1 din Ordinul comun al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor nr. 57/675 din martie 2022, privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2022 (publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 295 din 25 martie 2022) se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi alte vieţuitoare acvatice vii”, anunţă ARBDD.

Potrivit sursei citate, este interzis pescuitul în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 9 aprilie - 7 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie - 7 iunie inclusiv, cu excepţiile prevăzute în prezentul ordin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici