Dealeri de cannabis din Capitală, prinşi în flagrant

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au documentat infracţiunile a patru tineri din Capitală, iar unul dintre ei a fost prins în flagrant când vindea cannabis. Toţi patru au fost reţinuţi.

325 afișări
Imaginea articolului Dealeri de cannabis din Capitală, prinşi în flagrant

Dealeri de cannabis din Capitală, prinşi în flagrant

În perioada mai – octombrie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

Poliţiştii l-au prins în flagrant, luni, pe unul dintre ei, un bărbat de 35 de ani, în municipiul Bucureşti, în timp ce vindea 40 de grame de cannabis.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cannabis şi un telefon mobil.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii i-au prins în flagrant delict pe alţi doi bănuiţi, de 19 şi 23 de ani, în municipiul Bucureşti, având asupra lor aproximativ 350 de grame de cannabis, pe care le-ar fi primit de la un tânăr, de 20 de ani, şi pe care ar fi urmat să le livreze bărbatului de 35 de ani.

De asemenea, ulterior, a fost descoperită adresa unde locuieşte, fără forme legale, tânărul de 20 de ani, care ar fi predat de bunăvoie aproximativ 170 de grame de cannabis, pe care le-ar fi deţinut în imobil.

În sarcina acestuia s-a reţinut şi infracţiunea de punere la dispoziţie cu ştiinţă a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri.

Cei 4 bărbaţi au fost prezentaţii procurorului de caz DIICOT, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus, miercuri, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, faţă de persoanele reţinute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici