Deca: Acolo unde infrastructura permite, orele se pot desfăşura online

Ministrul Educaţiei Ligia Deca susţine că în zonele afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile şi unde activitatea şcolară a fost supendată orele se pot desfăşura online.

146 afișări
Imaginea articolului Deca: Acolo unde infrastructura permite, orele se pot desfăşura online

Sursa foto: facebook.com/www.edu.ro

Ministrul Educaţiei a avut marţi o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali pentru evaluarea situaţiei din ţară, după ce activitatea cu prezenţă fizică a fost suspendată în mai mule şcoli şi grădiniţe din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

„Acolo unde infrastructura permite, orele se pot desfăşura online. În cazul în care nu este posibilă desfăşurarea online a activităţilor, acestea vor fi recuperate într-un program stabilit la nivelul consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ”, susţine Ligia Deca.

Ministerul Educaţiei va comunica, în cursul serii de marţi, informaţii privind evoluţia situaţiei.

Ministerul anunţa marţi că sunt suspendate cursurile la numeroase şcoli din Moldova şi Muntenia din cauza viscolului. Cel mai afectat judeţ este Iaşi unde toate şcolile au fost închise.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenţionare cod galben de viscol, marţi, pentru sudul Moldovei, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei. În aproape toată ţara este în vigoare o informare privind gerul care cuprinde România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici