Decizia instanţei de respingere a eliberării pe cauţiune a lui Călin Stoia, atacată cu recurs

Avocaţii omului de afaceri Călin Stoia, directorul general al Brantner România, arestat pentru dare de mită, au atacat cu recurs sentinţa prin care Curtea de Apel Cluj a respins cererea acestuia de eliberare pe cauţiune, recursul urmând să fie judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

161 afișări
Imaginea articolului Decizia instanţei de respingere a eliberării pe cauţiune a lui Călin Stoia, atacată cu recurs

Calin Stoia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Avocatul Sergiu Bogdan, apărător al directorului general al Brantner România, Călin Stoia, a declarat că sentinţa de marţi a Curţii de Apel Cluj a fost atacată cu recurs, acesta urmând să fie judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În acelaşi dosar, marţi au continuat audierile la DNA Cluj, unde a fost dus, în cursul serii, primarul suspendat din funcţie Sorin Apostu, pentru noi audieri.

Surse judiciare afirmă că tot marţi a fost reaudiată soţia primarului, Monica Apostu, şi că în cursul zilei au fost chemaţi la audieri şeful Biroului de Siguranţă a Circulaţiei urbane, reţele edilitare şi transport local din Primăria Cluj-Napoca, Mirela Mărincean, şi consilierul local PDL Constantin Tomoş. Cei doi au fost audiaţi în calitate de martor şi au dat detalii despre licitaţiile din primăria clujeană, spun sursele citate.

Curtea de Apel Cluj a respins marţi după-amiază cererea de eliberare pe cauţiune depusă de omul de afaceri Călin Stoia, directorul general al Brantner România, arestat pentru dare de mită în acelaşi dosar cu primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu.

Banii depuşi drept cauţiune, adică un milion de lei, urmează să fie restituiţi într-un cont.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici