Decizia pentru Preda, aşteptată luni

Judecătoria Sectorului 6 se va pronunţa, marţi, în cazul lui Andrei Alexandru Udrea, implicat în conflictul cu agenţi de pază ai BGS de la Plaza România, după ce în cazul altor trei bărbaţi s-a decis cercetarea în libertate, iar în cazul lui Eugen Preda se aşteaptă, luni, decizia.

39 afișări
Imaginea articolului Decizia pentru Preda, aşteptată luni

Decizia pentru Preda, aşteptată luni (Imagine: Mediafax Foto)

Concret, iniţial, s-a constituit un dosar referitor la Andrei Alexandru Udrea, Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu.

Cauza referitoare la primul, Andrei Udrea, a fost disjunsă, procesul urmând să aibă loc, marţi, la Judecătoria Sectorului 6.

În cazul celorlaţi trei, Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, instanţa a decis, duminică, cercetarea în libertate.

Dosarul privindu-l pe Eugen Preda urmează să se judece, luni, tot la Judecătoria Sectorului 6.

Instanţa Judecătoriei sectorului 6 a respins, duminică noapte, cererea procurorilor privind arestarea preventivă a trei dintre cei implicaţi în conflictul cu agenţi de pază ai BGS de la Plaza România. Prin urmare, cei trei sunt liberi, întrucât mandatele de reţinere le expiraseră deja.

O a cincea persoană implicată în scandal nu a fost încă reţinută.

Imediat după anunţarea soluţiei, procurorul de şedinţă prezent în sală a anunţat că Parchetul va ataca cu recurs decizia innstanţei.

Cele trei persoane cărora le expiraseră mandatele de reţinere au aşteptat, alături de cei apropiaţi, în faţa sediului Judecătoriei sectorului 6, decizia instanţei. Eugen Preda, al cărui mandat de reţinere era încă valabil, s-a aflat în sala de judecată.

Pe durata deliberărilor, sediul judecătoriei a fost păzit de forţe ale Serviciului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă - SPIR şi de echipaje ale Jandarmeriei.

Patru bărbaţi, între care şi Eugen Preda, au fost reţinuţi, sâmbătă seară, de poliţiştii Secţiei 22 din Capitală după ce ar fi provocat un scandal într-un mall bucureştean, intrând în conflict cu agenţi ai fimei BGS.

Video Stirileprotv.ro

 

Citeşte şi:

Eugen Preda a demisionat din funcţia de subofiţer

Membri ai clanului Preda, acuzaţi de ultraj, după bătaia din mall (Video)

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici